Update Firebird SQL van 1.5 naar 2.5

We zijn al een tijdje bezig met het ‘bij gelegenheid’ overzetten van klanten van Firebird SQL 1.5 naar de versie 2.5. Er zijn echter nog een aantal klanten die niet aan de beurt geweest zijn. De bedoeling is dat we dit jaar de eindspurt inzetten en inderdaad alle klanten op dezelfde 2.5-versie van Firebird overzetten. Volgens de technische beschrijvingen maakt deze versie beter gebruik van de capaciteit van de server of pc (gebruik meerdere cores van CPU). Een overstap naar 2.5 zal zeker zijn invloed hebben op de stabiliteit en de performantie van Admin2Win.

U dient hiervoor zelf geen initiatief te nemen. Wij zullen zelf systematisch de resterende klanten contacteren om de nodige afspraken hieromtrent te maken. In de praktijk is er normaal geen update van Admin2win nodig, u kan met uw zelfde versie blijven werken. Er moet enkel een update van Firebird op de server gebeuren en op elk werkstation moet er een kleine herinstallatie gebeuren.

Contacteer ons gerust via ons contactformulier of via  sylvie@ets-informatics.be voor meer info.