Mailing 14-09-2017: De perfecte business software voor uw bedrijf bestaat

Goeiemiddag,

Stelt u al een tijdje de stap naar nieuwe business software uit? Nochtans zijn het centraal beheer van bestellingen, een correcte nacalculatie, een betrouwbaar voorraadbeheer en een volledig digitaal werkende Dienst na Verkoop zaken die onmisbaar geworden zijn voor een goed functionerende KMO. Graag geef ik de nodige uitleg tijdens een infogesprek bij u ter plaatse en maak ik daaropvolgend graag een gratis prijsofferte. Contacteer me hiervoor gerust. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten. Nog een prettige dag verder. Ik bedank u alvast voor uw interesse!

Mvg, Kris

P.S.: U kan ons ook digitaal leren kennen. Via volgend filmpje stel ik graag mijn bedrijf aan u voor. In een ander bepaalde aspecten van mijn product. Via deze link komt u op onze website terecht.

Bekijk via volgende link onze volledige referentielijst op onze website.