Nieuw: Admin2Win Mobile

Ons platform voor de mobiele medewerker is een feit. Admin2Win Mobile is een app voor Windows 10 die zowel kan gebruikt worden op een klassieke portable PC als op een tablet. Het systeem werkt zonder directe verbinding met het internet. De gegevens worden gesynchroniseerd wanneer er wel verbinding is.

De eerste toepassingen die we voor Admin2Win Mobile gemaakt hebben zijn Docmaster en Interventiebon. Met Docmaster kunnen documenten en met de tablet genomen foto’s opgeladen worden naar de backoffice, respectievelijk naar de documentstructuur bij projecten of klanten. De app kan ook gebruikt worden om een foto of document als bijlage aan een interventiebon te koppelen. Met de module interventiebons kan de mobiele medewerker de in de backoffice voorbereide interventiebon aanvullen, de bon door de klant laten ondertekenen en de bon afmelden.

Contacteer ons vandaag nog via ons contactformulier of via  sylvie@ets-informatics.be voor meer info.

Enkele screenshots: