Een Plugin is geïntegreerde extra functionaliteit die naar behoefte van de klant aan Admin2Win kan toegevoegd worden. De lijst hieronder is niet limitatief. Enkel de belangrijkste worden hieronder beschreven.

Beheer machines / materieel

Van elke machine of tool worden een aantal basisgegevens bijgehouden, zoals: nr, omschrijving, merk, type, serienr, leverancier, garantie tot, aankoopprijs, familie, subfamilie, datum controle, tekeninglocaties, foto,…

Elke machine of tool kan aan een persoon, ploeg of project gekoppeld worden en krijgt de status ‘in gebruik’. Op elke moment kan in een overzicht een actuele stand van zaken opgevraagd worden. Zo weet de beheerder op elk moment o.a. wie welke machine in zijn bezit heeft of op welke projecten ze ingezet wordt.

Voor materieel dat hersteld moet worden kan er een herstelbon opgemaakt worden. Op dit moment krijgt de machine de status ‘in herstelling’. Bij het terug binnenkomen krijgt de machine de status ‘in magazijn’ tot ze terug uitgegeven wordt.

Per machine krijgt men op deze manier ook een mooie historiek van wie ze in gebruik had, op welk project ze werd ingezet en van de herstellingen en onderhoud die erop werden uitgevoerd.

Plugin op klantenbeheer: CRM-software/relatiebeheer
De Plugin relatiebeheer/CRM is een handige uitbreiding op het standaard klantenbeheer van Admin2Win. Dit systeem is uiterst geschikt om zeer efficiënt aan verkoopopvolging te doen en heeft alle functionaliteit aan boord om uw commerciële inspanningen zoals bijvb. mailings te stroomlijnen. Naast de basisgegevens van klanten houdt deze CRM software nog een hele reeks extra commerciële data bij. Elk klantencontact kan samen met een korte commentaar geregistreerd worden. Bovendien kunt u per klant ‘to do’s‘ of een toekomstige commerciële actie ingeven. Wanneer u al deze informatie via de diverse mogelijkheden gaat filteren, kunt u met deze opgeroepen informatie uw verkoopopvolging, telemarketing of commerciële campagnes sturen.
Zoekmotor

De zoekmotor is een systeem om alle documenten opgemaakt in Admin2Win aan de hand van een trefwoord op een snelle en doeltreffende manier te doorzoeken. Vanuit het weergegeven resultaat kan men direct naar het desbetreffende document navigeren. Heb ik dit product met deze referentie reeds aangekocht? Wanneer en aan welke klant heb ik dit artikel met dit bepaald serienummer of lotnummer geleverd? Dit zijn maar een paar vragen die via de zoekrobot ogenblikkelijk hun antwoord vinden.

Link met Google Maps

Op diverse plaatsen in Admin2Win wordt de link met Google Maps gemaakt. Zo kan op de klantenfiche de reistijd en afstand in km van de eigen locatie naar de klant opgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om bijvb. in een klantenfiche of in de agenda via een functie Google Maps te openen en direct de route naar de klant te berekenen en deze op kaart te tonen. Ook een selectie klanten, projecten of calls DNV kan in één beweging mooi op kaart uitgezet worden.

Link met Companyweb

Klanten die een abonnement hebben met Companyweb kunnen bepaalde handelsinfo uit Companyweb via eenvoudige muisklik opvragen in Admin2Win. Dit gaat over de gezondheidsscore die uw klant of prospect krijgt in Companyweb en de kredietlimiet die Companyweb voor deze klant of prospect aangeeft. In Admin2win worden deze gegevens ter beschikking gesteld eerder om te dienen als eerste snelle indicatie. Het meer uitgebreide kredietrapport kan dan in Wings Boekhouding of een andere boekhoudsoftware opgevraagd worden.

Graag meer info? Neem Vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier!