Het koppelen van verschillende softwaresystemen aan elkaar of het uitwisselen van data tussen verschillende pakketten is de laatste jaren zowat dagelijkse kost geworden. In de praktijk gebeurt dit veelal via een import / export van gegevens naar Excel, CSV-bestand, Xml-bestanden, uitwisseling van gegevens via webservices, … Vele van deze koppelingen worden individueel bekeken en op maat geprogrammeerd.

Daarnaast hebben we ook een aantal linken gemaakt met software die wat meer verspreid is in de markt en die door meerdere klanten gebruikt worden. Hieronder vindt u hiervan een opsomming.

Link met Intellitracer van Geodynamics (track & trace)

ext_geodynamicsDe tijden (prestaties) die via voertuigen kunnen geregistreerd worden met het systeem van Geodynamics kunnen ingelezen worden naar Admin2Win. Dit kan zowel op niveau van project als op niveau van interventiebon.

 

Link met OneTwoWork van OneTwo (jobregistratie)

ext_onetwoworkDe prestaties (uren) die via de barcodescanners van One Two Work geregistreerd worden kunnen ingelezen worden en verder verwerkt worden in Admin2Win. Ook het aanmaken en afdrukken van de nodige werkfiches met barcode kan vanuit Admin2Win gebeuren.

 

Link met ReynaPro van Reynaers Aluminium (calculatie ramen en deuren)

ext_reynaersPer project kan vanuit Reynapro een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad (optie)

 

Link met SapaLogic van Sapa Building System (calculatie ramen ramen deuren)

ext_sapalogicPer project kan vanuit Reynapro een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad (optie)

 

Link met Topaccount van Kluwer (vroeger: Toppower) (Boekhouding)

ext-kluwertopaccountDe in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Topaccount. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd

 

Link met ExpertM van Kluwer (boekhouding)

ext-kluwerexpertmDe in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar ExpertM van Kluwer Software. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.

 

Link met Octopus van Inaras (Boekhouding)

ext_octopusDe in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Octopus. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd

 

Link met Exact Online van Exact (Boekhouding)

ext_exactonlineDe in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Exact Online. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd

 

Link met Wings Boekhouding van Wings (Boekhouding)

ext_wingsDe in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Wings. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd. Daarenboven kunnen de in Wings ingeschreven aankoopfacturen gebruikt worden voor factuurcontrole.

 

Link met Companyweb

.

 

Link met Ramasoft

.

 

Link met Fitdoc

.

Wenst u meer info?
Neem dan snel contact met ons op via
onderstaand invulformulier, alvast Bedankt!