Software voor boekhouding kent voor ons geen geheimen. De modulaire Admin2Win software kan perfect gekoppeld worden met om het even welk boekhoudpakket. Standaard zijn er reeds koppelingen met Wings boekhouding, Exact, Exact Online, Proacc, Topaccount, Octopus, Admisol, Cubic, C-Logic (Venice), …

Een dergelijke koppeling zorgt enerzijds voor een uitwisseling van gegevens zoals klantengegevens en leveranciersgegevens met het boekhoudprogramma. Anderzijds worden de gemaakte verkoopfacturen geautomatiseerd vanuit de business software overgedragen naar het verkoopdagboek van de boekhouding.  Het voordeel van een dergelijke koppeling is dat dubbele input van gegevens wordt vermeden.

ETS Informatics, officieel erkend partner en verdeler van Wings software voor boekhouding

ETS Informatics is al geruime tijd value added partner van Wings software. Dit maakt van ons een officieel verdeler of dealer van deze uitstekende boekhoudsoftware. We verzorgen niet alleen de leveringen van de Wings software, maar ook de installatie, de opleiding, de first-line support en uiteraard een naadloze koppeling met uw Admin2Win software.

ext_wings

 

Wenst u meer info?
Neem dan snel contact met ons op via
onderstaand invulformulier, alvast Bedankt!