Wij zijn niet alleen leverancier van businesssoftware en hardware/netwerk oplossingen. U kunt bij ons ook terecht voor websiteen emailhosting, domeinregistratie en webdesign. Wij creëren niet alleen websites, maar zorgen ook voor een goede SEO optimalisatie. Hierdoor worden uw webpagina’s gemakkelijk gevonden in zoekmachines zoals Google. Daarbij hoort ook de registratie van uw domeinnaam en de hosting van uw website.

Webdesign

Tegenwoordig is een website veel meer dan een visitekaartje waarmee u een goede indruk maakt. De website is een heus marketinginstrument geworden voor diverse commerciële doeleinden. Wij creëren websites met een kwalitatieve en conversiegerichte webdesign.

SEO – Search Engine Optimization

SEO is een geheel van technieken waardoor uw website hoger gerankt wordt in zoekmachines zoals Google. Wie op de eerste pagina’s staat met zijn webpagina’s wordt gemakkelijker gevonden door prospecten. SEO technieken gebeuren zowel op het niveau van de webdesign als op het niveau van de tekstinhoud. Wij bouwen websites die deze technieken bevatten. Op het gebied van inhoud werken we samen met gespecialiseerde copywriters die schrijven op basis van zoektermen waarmee u wenst te scoren.

Domeinregistratie

Domeinregistratie gebeurt volgens het principe ‘first asked, first get’. Elke domeinnaam is uniek. Wie de eerste aanvraag indient voor een bepaalde domeinnaam zal die als eerste mogen gebruiken. U hoeft nog geen website te hebben om één of meerdere domeinnamen te registreren zoals bijvoorbeeld www.ets-informatics.be of www.bezoekons.be. Na een domeinregistratie, ook al hebt u nog geen website, kunt u meteen ook een of meerdere e-mailadressen onder dit domein in gebruik nemen, zoals john@ets-informatics.be.

Website hosting

De hosting of huisvesting van een website gebeurt op hiervoor op een daarvoor bestemde server bij een professionele provider. Wij werken hiervoor samen met Nucleus (www.nucleus.be) een bedrijf dat in dit vakgebied tot de top in België behoort.

Prijzen Linux-hosting
Basic Biz Advanced
Setup gratis gratis gratis
Domeinnaam (.be) inbegrepen : 1 inbegrepen : 1 inbegrepen : 1
Capaciteit 100 MB 1000 MB 2500 MB
Dataverkeer/maand 10 GB onbeperkt onbeperkt
MySQL 1 5 25
Prijs / maand € 8,00 € 15,00 € 22,00

 

extra domeinnaam (.be .eu .com .net .info .org) : € 24,50 / jaar

Alle andere : op aanvraag

 

Voor WINDOWS-Hosting (ASP, ASP.NET, MS Access database, frontpage extensties) en Exchange Hosting (voor Email) via Office 365 van Microsoft werken wij graag een oplossing op maat uit.

Graag meer info? Neem Vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier!