1
1 2 3 4 5

Te Huur te Kortrijk: Polyvalente zaal met cafetaria (en parkeergelegenheid)

Zoals u weet zijn wij met ETS Informatics sinds 02/03 verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Gentsesteenweg 21 te Kortrijk. Naast de extra kantoorruimte die we nog te huur hebben (zie: Turner & Dewaele) is er op deze nieuwe locatie ook nog een vergaderzaal en cafetaria ter beschikking. Deze infrastructuur is uiterst geschikt voor kleinere bedrijfsevents, zoals productvoorstellingen, vergaderingen, opleidingssessies, … In de aanpalende cafetaria kan er tijdens de pauze of achteraf aan de gasten een hapje en een drankje aangeboden worden.

We zullen deze infrastructuur uiteraard zelf gebruiken, daar hoort u binnenkort meer over. We dachten echter dat het geen slecht idee zou zijn om deze faciliteit tegen een kleine vergoeding ook ter beschikking te stellen aan derden. Via deze weg willen we even polsen of hier eventueel interesse zou voor bestaan.

Men zegge het voort, vanzelfsprekend genieten klanten van ETS Informatics speciale voorwaarden!

Neem gerust contact voor een bezoekje ter plaatse.