VOIP-telefonie (NIEUW)

Nu we zelf overtuigd zijn dat de kwaliteit van Voice over IP of bellen via internet op het juiste kwaliteitsniveau zit hebben we een partner gezocht om dit te kunnen aanbieden aan onze klanten. Momenteel volgen we bij deze leverancier de nodige opleiding om certified partner te worden.

Het voordeel is dat je bij Voip voor een beperkte basisinvestering alle voordelen hebt van de klassieke telefooncentrale. Bovendien wordt bellen goedkoper en is het systeem perfect schaalbaar. Het groeit moeiteloos mee met uw onderneming.

Er wordt inderdaad gewerkt zonder de klassieke telefooncentrale on-site. De toestellen worden gewoon in het netwerk ingeplugd en maken verbinding met uw telefooncentrale die ‘In The Cloud’ geconfigureerd werd. Het systeem heeft alle mogelijkheden van een klassieke telefooncentrale zoals antwoordapparaat, mogelijkheden qua doorschakeling, integratie van gsm, deurparlofoon, …
De gesprekken verlopen via internet. Deze zijn ook een stuk goedkoper dan bij de klassieke aanbieders. Qua toestellen kunt u opteren voor vaste of draagbare toestellen.

Wij kunnen nog een stapje verder gaan voor zijn klanten die ook Admin2Win gebruiken.  Het systeem kan aan uw PC/Admin2Win gekoppeld worden. Enerzijds worden de inkomende bellers herkend aan de hand van de in Admin2win opgeslagen telefoonnummers en klantgegevens. Anderzijds zal het mogelijk zijn om met een muisklik in Admin2win een uitgaande oproep te starten.

Contacteer ons gerust via mailto:sylvie@ets-informatics.be indien u hierover meer info wenst.