Trendbreuk: Upgrade van oudere pc’s i.p.v. deze te vervangen door nieuwe

I.p.v oudere PC’s te vervangen door nieuwe is het in vele gevallen nog opportuun om deze toestellen een upgrade te geven. Met een beperkte kost kan hierdoor de levensduur van een toestel snel met 2 à 3 jaar verlengd worden. Bovendien wordt de pc omgeschakeld van traag en loom naar vinnig en snel

Hoe gebeurt dit concreet?
De pc wordt door onze technieker opgehaald. In ons labo wordt het bestaande besturingssysteem Windows7/8 vervangen door Windows 10, wat nu nog gratis kan. Daarnaast wordt een nieuwe snelle SSD harde schijf geplaatst.
Eventueel kan van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om het toestel ook nog wat energiezuiniger te maken door de voeding van het toestel te vervangen door een energiezuiniger type. Na de upgrade wordt de pc teruggebracht en in uw netwerk teruggeplaatst.

Voordelen:

  • Laatste nieuwe besturingssysteem (Windows 10) via gratis licentie-upgrade.
  • Snellere pc die zorgt voor tijdswinst bij de gebruiker.
  • Geplande interventie, wanneer de pc eventjes kan gemist worden.
  • Met een minimale kost wordt de investering in nieuwe pc’s uitgesteld.
  • Veiligere omgeving (Windows 10)
  • Energiebesparend

Contacteer ons gerust via ons contactformulier of via  rik.denolf@ets-informatics.be voor meer info.