Admin2Win feature in de kijker: registratie call voor depannage of to do per project?

Oorspronkelijk in Admin2win geïntegreerd als systeem om beheer herstellingen te doen wordt deze module nu meer en meer gebruikt als opleveringslijst of opleveringsverslag per project. De kleine to do’s die via diverse kanalen binnenkomen worden in een centraal systeem per project ingegeven en verder opgevolgd.

Vanuit de overzichtslijst kan gemakkelijk een selectie (op regio, naam, datum, project, type, status, opvolging, … ) gemaakt worden. De individuele calls kunnen als opdracht meegegeven worden aan een technieker of monteur.

Indien deze interventies op afspraak moeten gebeuren kunnen deze calls met een eenvoudige muisklik in de planning /agenda van de desbetreffende technieker of monteur ingepland worden.