Mailing 14-09-2018: Haal een mooie profit uit het beter stroomlijnen van administratieve processen

We trappen een open deur in want eigenlijk wist u het al. De juiste Business software is hét middel bij uitstek om administratieve processen beter te stroomlijnen. De praktijk leert echter dat veel bedrijven hier nog een belangrijke profit latenliggen.

Admin2Win Business Software bewijst zich al jaren als oplossing binnen de branche waarin u met uw bedrijf actief bent. Het pakket is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en kan indien nodig snel geïmplementeerd worden.

Hieronder reeds een overzicht van de modules die wij kunnen aanbieden om de beste software voor uw bedrijf samen te stellen:

Zo deden we recent projecten bij Fraxinus uit Roeselare, Abutriek uit Vichte, Holstra uit Wevelgem/Alveringem, Verdra uit Herentals, Bemepro uit Menen, Burrick uit Lochristi, Vantieghem bus & coach uit Zwevegem…

Neem gerust een kijkje op onze website.Daar vindt u meer info over Admin2Win samen met onze meer uitgebreide referentielijst en onze contactgegevens.

Wenst u een infogesprek en/of gedetailleerde prijsopgave? Contacteer me hiervoor gerust via het webformulier op onze website of via mail naar sylvie@ets-informatics.be. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken.

Nog een prettige dag verder. Ik bedank u alvast voor uw interesse!

Mvg, Kris