KMO-Portefeuille

Ook voor 2019 zijn wij door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Klanten kunnen genieten van een subsidie tot 40% van de kostprijs van de opleidingen die wij bij hen verzorgen.


Belangrijk: We zien dat klanten die wat extra investeren in opleiding beduidend meer rendement halen uit hun investering die zij deden in ERP software.

We adviseren daarom ook aan klanten om op regelmatige basis een ‘heropfrissingstraject’ te organiseren. In de praktijk gaat dit meestal over een 2-tal opleidingssessies bij de klant ter plaatse waarbij alle medewerkers die Admin2win gebruiken betrokken worden en waarbij we ook zeker niet vergeten om de nieuwe functies in de software aan bod te brengen.

Dergelijk traject komt ook in aanmerking voor de subsidie via KMO-portefeuille.