Admin2Win feature in de kijker: Elektronische facturatie 2.0

Naast een Pdf in leesbaar formaat kan in de huidige versie van Admin2Win nu ook de factuur in .xml-formaat (UBL) met de E-factuur via mail meegestuurd worden. Het voordeel is dat de .xml alle detail-info betreffende de factuur bevat zodanig dat deze door de ontvanger bijna zonder tussenkomst zal kunnen verwerkt worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een selectie van facturen in 1 beweging om te zetten in digitaal formaat (.xml en/of Pdf) en in een map op te slaan. Deze digitale facturen kunnen dan ter beschikking gesteld worden van het boekhoudkantoor die ze dan op zijn beurt in zijn boekhoudsoftware kan inlezen. De meeste boekhoudsoftware is op vandaag inderdaad in staat om deze ubl-facturen automatisch in te lezen.

Wenst u meer info? Neem gerust contact via sylvie@ets-informatics.be