Mailing 01-03-2019: Tijd om tijdverlies weg te werken?

Beste zaakvoerder van een KMO,

Is 2019 het jaar waarin u overschakelt naar een nieuwe administratieve software? Het is belangrijk dat u weet dat wij met Admin2Win reeds mooie referenties kunnen voorleggen binnen de branche waarin u actief bent.

Admin2Win heeft als belangrijke succesfactor dat het modulair is opgebouwd en dat het zeer veel functionaliteit standaard aan boord heeft. Hierdoor is het snel te implementeren en bovendien zeer betaalbaar.

Neem gerust een kijkje op onze website. Daar vindt u meer info over Admin2Win samen met onze meer uitgebreide referentielijst en onze contactgegevens.

Wenst u een infogesprek en/of gedetailleerde prijsopgave? Contacteer me hiervoor gerust op 056/36.30.20. U kan ook gewoon een berichtje laten via het webformulier op onze website of via een mailtje naar sylvie@ets-informatics.be. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken.

Nog een prettige dag verder. Ik bedank u alvast voor uw interesse!

Mvg,

Kris