Admin2Win feature in de kijker: De agenda heeft een nieuwe koppeling met Outlook

De nieuwe koppeling vervangt de huidige synchro. De items die in Admin2Win worden ingegeven worden real-time doorgeboekt naar Outlook en vice-versa. Hierdoor verschijnt het item ook ogenblikkelijk in de agenda op uw smartphone. Het in Outlook (lees: smartphone) ingeboekte item verschijnt ook real-time in Admin2Win.

Het voordeel om de agenda binnen uw ERP te gebruiken blijft dat je alle info horende bij een prospect of klant, project en call Dienst Na Verkoop beschikbaar is bij het inplannen van een klantenbezoek, een depannage of een montage. Bovendien wordt deze info automatisch mee overgenomen wordt in de agenda (en dus ook in Outlook). Dit is bijvoorbeeld contactpersoon, telefoonnummers, het werfadres, alle info en adres van een depannage, … . Welke de specifieke info is die telkens in het agenda-item verschijnt is volledig instelbaar.

Wenst u meer info? Neem gerust contact via sylvie@ets-informatics.be