Admin2Win Mobile for phone (Android en Ios): leverbaar vanaf heden

Op dit moment is Admin2Win Mobile for phone leverbaar. In de applicatie zijn er bij lancering reeds 3 modules beschikbaar:

  • JobApp
  • Crm
  • Docmaster

JobApp is onze applicatie voor real-time jobregistratie op de werf via de smartphone. Er kan geopteerd worden om elke medewerker individueel te laten registreren of de ploegchef kan de registratie doen voor de mensen die hij in zijn ploeg heeft.

Daarnaast is er ook een crm-toepassing ter beschikking. Via deze app kan de gebruiker klantgegevens raadplegen en vanuit de applicatie de telefoon, routeplanner of mailapplicatie op zijn smartphone direct activeren.

En last but not least is er Docmaster  Deze module biedt de mogelijkheid om foto’s die genomen werden met de smartphone of andere documenten op een eenvoudige manier zonder omweg direct op te laden naar de mappenstructuur bij de klant of project in Admin2Win. ose”,functi