Admin2Win Mobile is ons platform voor de mobiele medewerker. Via dit platform krijgt de buitenmedewerker (verkoop, projectleiding, technieker, monteur,…) zowel op zijn tablet (windows10) als op zijn smartphone (Android en los) een aantal tools ter beschikking die hem enerzijds een digitale toegang verschaffen tot specifieke informatie betreffende klant of project. Anderzijds stellen deze tools de mobiele medewerker in staat om zelf bepaalde administratieve handelingen te stellen en digitale info door te sturen van werf naar backoffice.

Admin2Win Mobile for Tablet

Admin2Win Mobile for Tablet is een app voor Windows 10 die zowel kan gebruikt worden op een klassieke portable PC als op een tablet. Het systeem werkt zonder directe verbinding met het internet. De gegevens worden met de backoffice gesynchroniseerd wanneer er wel verbinding is. Het systeem is opgebouwd uit verschillende Plugin’s. Zo kan elke klant indivdueel bepalen welke toepassingen hij voorziet voor zijn fieldmedewerkers. Het hoeft geen betoog dat de mogelijkheden in de toekomst nog zullen uitgebreid worden. De toepassing is in volle ontwikkeling. Vraag ons gerust naar onze plannen en planning. Voorlopig hebben we deze mogelijkheden ter beschikking:

Met de plugin interventiebons kan de mobiele medewerker een nieuwe interventiebon aanmaken of de in de backoffice voorbereide werkbon verder aanvullen met zijn prestaties (uren) en verbruikte materialen. Hij kan de bon ook door de klant laten ondertekenen via een digitale handtekening en de bon op een eenvoudige manier afmelden.

Met de plugin Docmaster kunnen documenten (Word, Excel, Pdf, …) en met de tablet genomen foto’s zonder omweg direct opgeladen worden vanuit het veld naar de backoffice, respectievelijk naar de juiste map bij projecten of klanten. De app kan ook gebruikt worden om een foto of document als bijlage bij bijvb. een interventiebon op te slaan.

Admin2Win Mobile for Smartphone

Admin2Win Mobile for Smartphone is een app for Android en Ios die specifiek ontworpen is voor gebruik op Smartphone. Ook dit platform is opgebouwd uit verschillende Plugin’s. Zo kan elke klant op niveau van de gebruiker bepalen welke toepassingen hij ter beschikking stelt. Het hoeft geen betoog dat de mogelijkheden in de toekomst nog zullen uitgebreid worden. De toepassing is in volle ontwikkeling. Vraag ons gerust naar onze concrete plannen en planning. Voorlopig hebben we deze mogelijkheden ter beschikking:

Met de plugin Jobapp kan de mobiele medewerker individueel of voor de ploeg waarvoor hij verantwoordelijk is vanop de werf gepresteerde uren registreren op niveau van projecten.

Met de plugin Docmaster kunnen met de smartphone genomen foto’s op eenvoudige wijze foto’s doorgestuurd worden naar de backoffice. Op deze manier zijn deze zonder omweg ogenblikkelijk ter beschikking op niveau van klant, project of het gekozen document in Admin2Win (backoffice).

 

Graag meer info? Neem Vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier!