Admin2Win Mobile is ons platform voor de mobiele medewerker. Admin2Win Mobile is een app voor Windows 10 die zowel kan gebruikt worden op een klassieke portable PC als op een tablet. Het systeem werkt zonder directe verbinding met het internet. De gegevens worden naar de backoffice overgebracht wanneer er wel verbinding is. Het systeem is opgebouwd uit verschillende Plugin’s. Zo kan elke klant indivdueel bepalen welke toepassingen hij voorziet voor zijn fieldmedewerkers.

Docmaster

Met de Plugin Docmaster kunnen documenten en met de tablet genomen foto’s zonder omweg direct opgeladen worden vanuit het veld naar de backoffice, respectievelijk naar de juiste map bij projecten of klanten. De app kan ook gebruikt worden om een foto of document als bijlage bij een interventiebon op te slaan.

Interventiebons

Met de plugin interventiebons kan de mobiele medewerker de in de backoffice voorbereide werkbon verder aanvullen met zijn prestaties (uren) en verbruikte materialen. Hij kan de bon ook door de klant laten ondertekenen via een digitale handtekening en de bon op een eenvoudige manier afmelden.

Graag meer info? Neem Vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier!