Zowel de aankoop van de software als onze aanvullende diensten zijn budgetvriendelijk en vallen binnen het bereik van elke KMO.

Belangrijk is dat de software door zijn modulaire opbouw kan meegroeien met de dynamiek van elk bedrijf. Bovendien resulteert het correct stroomlijnen van de administratieve processen binnen een onderneming in het boeken van tijdwinst en het vermijden van dure fouten.

Uw investering in de juiste software wordt bijgevolg binnen de kortste keren teruggewonnen. Vòòr de start van een implementatie van Admin2Win wordt een concreet budget voor de licentie, de bijhorende diensten en de service- en updateovereenkomst vastgelegd.

Softwarelicentie

Wij goochelen niet met ingewikkelde gebruikerslicenties en prijssystemen. De prijzen voor de verschillende softwaremodules worden bij offerte vastgelegd. U kiest in overleg met ons de modules die u in gebruik wenst te nemen. Bij overeenkomst verwerft u het (levenslang) gebruiksrecht voor de ETS software.

Service- en support overeenkomst

Dagelijks breiden we de software uit met nieuwe mogelijkheden en we stemmen Admin2Win steeds af op de nieuwe technische vereisten. Deze verbeteringen resulteren op regelmatige basis in nieuwe update releases. Via een budgetvriendelijke Service- en Updateovereenkomst heeft elke klant op elk moment recht op de meest recente versie van zijn software.

Opleiding en implementatie

Binnen het pakket van diensten stemmen we de implementatie en de opleiding volledig af op de individuele behoefte van de klant. Door het feit dat we sectorspecifiek werken gebeurt de implementatie van onze software zeer efficiënt en resultaatgericht. Bij het afsluiten van de overeenkomst geven we steeds een realistische raming voor het budget opleiding en implementatie.

KMO-portefeuille

ETS Informatics is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet de klant van een subsidie tot 40% van de kostprijs van de opleidingen die wij bij hem verzorgen.

 

 

 

Graag meer info? Neem Vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier!