Software op maat voor schrijnwerkers

Als schrijnwerker vindt u passende administratiesoftware bij ETS Informatics. Met de administratieve software van ETS Informatics beheert u overzichtelijk al uw bedrijfsprocessen. Omdat elk bedrijf uniek is, maken wij software op maat van uw sector waardoor we ook aan uw bedrijfspecifieke wensen kunnen voldoen.

Software op maat: schrijnwerkers

De flexibiliteit van het softwarepakket Admin2Win is groots, zo kan het systeem aan de specifieke organisatie van elke onderneming worden aangepast. In het software pakket Admin2Win vindt u onder andere een module voor het beheren van uw projecten.

Het projectbeheer van ETS Informatics is gebaseerd om het koppelen van gegevens en informatie aan specifieke opdrachten en projecten waardoor u overzichtelijk diverse projecten eenvoudig kunt beheren. Door het linken van documenten aan projecten binnen de software vindt u gemakkelijk projectspecifieke documenten terug. Wat uiterst handig en efficiënt werken is wanneer u zich als schrijnwerker dagelijks bezighoudt met het realiseren van verschillende projecten en opdrachten.

Verder vindt u in de software modules terug voor het beheren van uw voorraad, calculaties en aankopen.

Contact

Voor meer informatie over sectorspecifieke software of onze andere diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur een e-mail, vul het contactformulier in of bel naar: 056/36.30.20.

Wenst u meer info?
Neem dan snel contact met ons op via
onderstaand invulformulier, alvast Bedankt!