Op het gebied van oplossingen voor hardware en netwerken kiest ETS Informatics resoluut voor specialisatie op het niveau van KMO-bedrijven. Wij bieden niet alleen de levering, maar ook de installatie en de configuratie van netwerken met een server (Cloud of On Premise) van 5 tot 20 werkstations.

Onze oplossingen staan voor modern met mobiele mogelijkheden en een hoog beveiligingsniveau. Hardware en software worden naadloos op elkaar afgestemd.

Mobiel werken op afstand

Ontdek het moderne comfort van nieuwe netwerkmogelijkheden en werk vanaf nu mobiel. Wij verbinden uw thuis-PC, portablePC, uw smartphone of tabletPC via het Internet met uw server. Zo kunt u gerust van thuis uit werken of van op klantenbezoek de nodige informatie consulteren. Alles kan via VPN gebeuren, ook het lezen en beantwoorden van e-mails.

Beveiliging van uw systeem

Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” wordt elk computernetwerk optimaal beschermd tegen virussen, spam, spyware en intrusion. Bovendien voorzien wij elk netwerk of server van een performant back-up systeem.

Kwalitatieve hardware

Wij kiezen resoluut voor kwaliteitsmaterialen. Met ETS Informatics mag u rekenen op servers, pc’s, portables, schermen en printers van een hoogwaardige kwaliteit. Wij verzorgen zelf de assemblage en installeren de besturingssystemen van servers en werkstations. De hardware verlaat ons labo pas na een grondige technische voorbereiding en de nodige testen.

Naadloze integratie van hardware en software

Het is van kapitaal belang een netwerk goed afgestemd is op de softwaretoepassingen die u gebruikt. Vanuit onze stevige ervaring als producent van software is dit een aspect waar wij meer dan gewoon belang aan hechten.

Actief Partnership

ICT evolueert snel. Dagelijks komen er nieuwe of verbeterde versies van producten op de markt. Wij screenen en brengen onze klanten actief op de hoogte van deze nieuwe interessante mogelijkheden en uitbreidingen.

Internet

Daar het internet een kritisch verlengstuk vormt van elk bedrijfsnetwerk vonden we het belangrijk om ook op dit niveau onze klanten een totaaloplossing te kunnen bieden. We hebben daarom ons dienstenpakket uitgebreid met diverse diensten rond internet. Wij verlenen advies, doen de coördinatie met de providers en zorgen voor de installatie van breedband internet bij onze klanten. U kunt bij ons terecht voor de registratie van domeinen en hosting van website en e-mail.

Service en onderhoud

Na de levering, de installatie en de configuratie van hardware en netwerk staat ons professioneel technische team in voor een vlekkeloze nazorg. U hebt de mogelijkheid om in te tekenen voor een periodiek preventief onderhoud.

Onze partners

Partner_microsoft
Partner_office365_2014
Partner_supermicro
Partner_intel
Partner_crucial
Partner_hp
Partner_asus
Partner_iiyama
Partner_brother
Partner_pandacloud
Partner_antec
Altaro-vm-backup
Partner_zyxel_new

Logowall: enkele van onze referenties

Hieronder vindt u een greep uit onze klanten waar wij instaan voor de levering van servers (on-premise/cloud), netwerkapparatuur, pc’s, laptops, Cad-workstations (!), MFC, printers, tablet-pc,.. mét daarbij de nodige ondersteuning.

 

VRaag meer info? neem Vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier!